Minden jegy elkelt a pénteki, Bodrogi-Voith nyáriszínházi előadásra!

Minden jegy elkelt a pénteki, Bodrogi-Voith nyáriszínházi előadásra!
A Nagyváradi Magyar Diákszövetség, az RMDSZ és a nyíregyházi Mandala Dalszínház szervezésében megrendezett Nyári Színházi Fesztivál harmadik előadására, azaz a július 15-ei, pénteki Zenés találkozások elnevezésű operettre már minden jegy elkelt, tehát a helyszínen nem fognak jegyeket árusítani – jelentették be a szervezők.

A további hat előadásra viszont továbbra is árusítanak elővételben jegyeket, az RMDSZ Independenţei (Kossuth) utcai székházában, a Nagyváradi Magyar Diákszövetség Sas Palota 2–4. szám alatti székhelyén, illetve a Gekko klubban a T. Vladimirescu utca 40. szám alatt.

A szervezők ugyanakkor értesítik az érdeklődőket, hogy előadás előtt kizárólag csak akkor fognak a helyszínen is jegyet árulni amennyiben ezek elővételben nem fogytak el. Ezért kérik a közönséget, hogy lehetőleg elővételben váltsák meg jegyeiket az esetleges kellemetlenségek elkerülése végett.

Legközelebb július 21-én várják az érdeklődőket, ekkor a Rejtősködők, avagy a négy piros dugóhúzó című, Rejtő Jenő műveiből szerkesztett egy zenés bohózatot állítja színpadra Mikó István, s maga is játszik benne. Az előadás első felvonásában a világhírű író légiós történeteiből látunk néhányat, a másodikban pedig pesti kabaréjelenetei jelennek meg egy történetté összefűzve.