Milliókat kaszál testvérével az X-Faktor győztese

Milliókat kaszál testvérével az X-Faktor győztese
Igaza volt Nagy Ferónak, aki mindig azt hangsúlyozta: aki bejutott az X-Faktorba, az már nyertesnek mondhatja magát. Az RTL Klub tehetségkutatója után jelenleg a Vastag testvérek a legkelendőbbek, őket követi Király L. Norbi, Takács Nikolas és Janicsák Veca.

Az X-Faktorosok karrierje 2011-ben indul be igazán, hiszen a hatalmas érdeklődésnek köszönhetően a rajongók és a rendezvényszervezők is sorba állnak értük. A felhajtásnak köszönhetően nyárig szinte minden hétvégén fellépnek valahol, így havonta milliókat is zsebre tehetnek.

A Napi Ász megtudta: Vastag Csaba közel 200 ezer forintért, míg öccse, Tamás, valamint Király L. Norbi, Takács Nikolas és Janicsák Veca ennél 20-30 ezer forinttal kevesebbért vállal fellépést. Ebből – mint a legtöbb előadónak – lejönnek a menedzseri, kiadói jutalékok, de még így is elégedetten hagyhatják el a színpadot.

“A Vastag testvérek általában együtt mennek fellépni, melléjük néha Norbi is betársul. Nyíregyházán hatezer ember előtt léptek fel, Szombathelyen ötezres tömeg várta őket. Úgy tudom, egy hétvégén akár három-négy fellépésük is van. Szilveszterkor pedig természetesen szinte mindegyikük megállás nélkül dolgozni fog” – nyilatkozta a napilapnak egy neve elhallgatását kérő rendezvényszervező.

Forrás: Stop.hu