Mikulás mentőakció az Erdonnal!

Mikulás mentőakció az Erdonnal!
Játsszon az Erdonnal, és nézze meg 3D-ben, magyar szinkronnal A Mikulás mentőakció című animációs filmet a nagyváradi Cortina Cinema Digiplex moziban! Két darab kétszemélyes belépőt sorsolunk ki december 9-én 14 órakor, a nyertesek neveit portálunkon közöljük.

A játékban való részvételhez nem kell mást tenni, csak egy e-mailt küldeni az erdon@informmedia.ro címre december 9-én 12 óráig, amelyben adják meg nevüket és telefonos elérhetőségüket. A tárgysorba kérjük írják be: Cortina nyereményjáték.

A Mikulás mentőakció című animációs filmet december 6-tól vetítik az Oradea Shopping City keretében működő Cortina moziban, amelynek programját itt tekinthetik meg.

A film tartalma:

Egyszer volt, hol nem volt, a Mikulás csupán egy apró műhellyel és pár manóval végezte áldásos tevékenységét. Több ezer év alatt, ahogy a karácsony egyre inkább kinőtte magát, Mikulás arra kényszerült, hogy újításokat vezessen be. A Nagyszakállú legeszesebb manói – egy Mikitech-nek hívott cégbe tömörülve – új eljárásokat fejlesztenek ki: egy hologramot, mely elrejti az Északi-sarkot, és egy időgépet, melynek segítségével Mikulás meg tudja látogatni az összes otthont egy este leforgása alatt és így leszállíthatja a játékokat a gyerekeknek szerte a világon. Bernát manó arról álmodik, hogy egy szép napon csatlakozhat a Mikitech-hez, ám a sorsa egyelőre az, hogy a rénszarvasok istállóját takarítsa nap mint nap. Azonban minden év karácsony estéjén a Mikitech minden manónak esélyt ad arra, hogy bemutassa saját találmányát és így csatlakozzék a manók élcsapatához. Most pedig eljött Bernát manó ideje, ugyanis amikor gonosz Nevil rájön, hogy a Mikulás egy időgép segítségével utazik, megpróbálja megszerezni azt. Bernát mindenre elszántan próbálja menteni a karácsonyt és persze a Mikulást, de mentőakciója épp ellenkezőleg sül el, véletlen visszautazik az időben.