Mikulás járt a Csillagvároson

Mikulás járt a Csillagvároson
Mikulás előtti ünnepségen, hosszú évek óta a Csillagvárosi RMDSZ találkozót rendez a Fehérszakállúval, a városnegyed gyerekeinek nagy örömére.

Az idei rendezvényre december 4-én került sor a magyar érdekvédelmi szervezet Ghilányi-úti székházában. Az oda érkezett gyerekeket, szülőket, nagyszülőket Kalmár Erzsébet a szervezet elnök köszöntötte nagy szeretettel. Mire a Mikulás a nagy hátizsáklyával megérkezett, a székház nagyterme zsúfolásig megtelt Mikulás várókkal. A gyerekek egyenként egy-egy verssel, énekkel köszöntötték a „hosszú utat megtett Mikulást”, aki minden gyereknek átnyújtott egy ajándékcsomagot. De a házigazdák is vigyáztak mindenkire. Aki eljött a rendezvényre, üditővel, tésztával kináltak meg mindenkit. A péntek esti rendezvény kitűnő hangulatban ért végett, hiszen a szervezők arra is gondoltak, hogy eseményhez illő muzsikával is szórakoztassák a résztvevőket.0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .