Mihályfalvi lány a Miss Tini Hungaryn

A fotótábor résztvevői, az alsó sor bal szélén Caragilov Melissa
A fotótábor résztvevői, az alsó sor bal szélén Caragilov Melissa
Az érmihályfalvi Caragilov Melissa bejutott az immár huszonötödik alkalommal megrendezett Miss Tini Hungary szépségverseny decemberben tartandó döntőjébe. Az elmúlt héten fotózáson járt.

Az érmihályfalvi Caragilov Melissa nevét már ismerhetik olvasóink is, hiszen több szépségversenyen vett már részt sikerrel – hogy csak az ideit említsünk, ő nyerte a Margittán szervezett SzabadságFeszt szépségversenyét. Idén februárban jelentkezett a jubileumi, 25. Miss Tini Hungary versenyre, amelynek júniusban tartották az előválogatóját Budapesten. Az utcai viseletben és bikiniben tartott bemutatón, melyen szóbeli bemutatkozás is volt, elnyerte a zsűri tetszését és beválogatták abba a csoportba, melynek tagjai az elmúlt héten vehettek részt egy úgynevezett fotótáborban. Szerdán a hajdúszoboszlói Aurum hotelbe várták a lányokat, és vasárnapig tartott a fotózás.

Nagyszerű pár nap

Lapunknak Melissa elmondta: nagyszerű csapat gyűlt össze, a fotósok, a sminkesek, a fodrászok és a lányok is nagyon kedvesek és barátságosak voltak. Csütörtökön, pénteken és vasárnap „munkanap” volt, amikor reggel 8-tól este 6 óráig fotózták és videózták a lányokat, de voltak különféle programok, előadások. Pénteken, egy kis lazításként, a debreceni Shine Clubban buliztak, szombaton pedig az Ambrózia Clubban fogadták őket. A Miss Tini Hungary döntőjét december 19-én tartják, ahová 28 lány jutott be összesen, tiniket és felnőtteket egybevéve. Nagyszerű pár nap volt, összegezte élményeit Melissa, hozzátéve: most minden erejével a döntőre készül fizikailag és lelkileg is.

Rencz Csaba