Magyarország

2007.10.24. 12:44

A volt kormánymegbízott és a futár - hamarosan eldől, lesz-e vádemelés

<p>Budapest - A napokban eldől, hogy Vadász János volt kormánymegbízott, vagy az a biciklis futár áll bíróság elé, akivel az politikus még a nyáron vitába keveredett a Kodály köröndnél, Budapesten.</p>

A vitában híradások szerint egy fegyver is előkerült. Az ügyészség várhatóan a napokban dönt arról, hogy végül kinek és miért kell a bíróság elé állnia az érintettek közül.

Morvai Attila, a Fővárosi Főügyészség szóvivője a Független Hírügynökségnek elmondta, hogy az ügyészség a rendőrségtől nemrég hozzájuk átkerült iratokat vizsgálja. Hamarosan eldől, szükséges-e vádemelés, vagy sem az ügyben. Az illetékes kerületi ügyészség mindkét résztvevő feljelentése alapján elkészült iratokat vizsgálja.

Vadász János, a futár állítása szerint, fegyverrel fenyegette meg őt július 24-én, a Kodály köröndnél. A volt kormánymegbízott korábban azt mondta, a futár rátámadt. A kerékpáros valóban rácsapott a kocsijára, de azt mondja, azért, mert annak sofőrje megpróbálta leszorítani őt az útról. Ekkor került elő a fegyver, amit állítólag a politikus ráfogott a futárra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!