Miért jó egyedi plasztikkártyát nyomtattatni?

Akt.:
Miért jó egyedi plasztikkártyát nyomtattatni?
Ha azon gondolkodsz, hogyan is tudnál megmaradni még inkább az ügyfeleid emlékezetében, ha szeretnél valami igazán különlegessel előrukkolni, amivel mindenkit elkápráztathatsz, amely segítségével a fontos ügyfelekben még mélyebb, emlékezetesebb hatást keltesz, és ami miatt még különlegesebbé válsz a szemükben, akkor mi tudunk ajánlani neked egy olyan névjegykártya lehetőséget, amivel az előbb felsoroltak mind teljesíthetők.

Modern külső, biztos siker

A plasztik névjegykártyáknak több különlegessége is van. Az egyik, hogy ellentétben a papírból készült társaikkal, ezek sokkal inkább kibírják az idő múlását. Nem kopnak el, így nem veszik el egyetlen fontos adat sem, a nem hétköznapi anyag pedig mély benyomást tehet mindenkiben, aki kap belőlük.

Ha átlátszó kártyára nyomtatjuk a legfontosabb információt, a partner bizonyára a jövőben fogja magát érezni, hiszen az átlátszó névjegy már csupán néhány lépésnyire van a hologramos kártyáktól.

A hagyományok kedvelőinek

Természetesen nem csupán átlátszó felületre lehet nyomtattatni az adatokat. A precíz, tökéletes mintát fehér alapanyagra is rá lehet tenni, ezzel csupán anyagában kapnak a kártyák némi fejlesztést.

Az eredmény természetesen az átlátszó, a színes és a fehér kártyák esetén is ugyanaz: az elkészült kártyán legalább 6-os betűmérettel minden információ az adott személlyel vagy céggel kapcsolatban kristálytisztán olvasható lesz.

Királyi külső a sikeres, keményen dolgozóknak

Ha a fentebb említett színeket olvasva az jutott volna eszedbe, hogy bárcsak készítenének arany vagy ezüst színű kártyákat, van egy jó hírünk számodra! A PromoPrint kínálatában arany, ezüst és sok más csodálatosan szép és nem mindennapi színárnyalatok között tudsz válogatni.

Elkél a segítség?

Ha szeretnél szert tenni egy modern, új stílusú névjegykártyára, de nem tudod, hol kell elkezdeni, vagy hogy mik is azok az adatok, amik igazán fontosak egy ilyen kártya készítésekor, esetleg csupán nincs ötleted, hogyan lehetne úgy elrendezni az adatokat, hogy minden fontos tény a kártyára kerüljön, mégse tűnjön úgy, hogy a teljes felületet ellepik az információk, ne habozz a PromoPrinthez fordulni! Szívesen segítenek a kártya megtervezésében és akár a szín kiválasztásában is!

Na és hogy mennyit kell rájuk várni?

Ha a gyártás idejéről van szó, akkor két lehetőséget tudnak ajánlani. Az egyik, hogy expressz gyártást kérsz, ilyenkor maximum két nap várakozási időre kell számítani.

Ha nem ennyire sürgős a gyártás, akkor pedig válaszd a normál szállítást, ilyenkor a rendeléstől számított negyedik / ötödik nap fognak megérkezni hozzád a plasztikkártyáid.

Tehát röviden:

  1. A kártyák nyomtatására, a nyomtatás minőségére és tartósságára 100% garancia jár.
  2. QR kóddal, vonalkóddal ellátott, sorszámozott plasztik kártyák sem jelentenek akadályt!
  3. Ha kell, akár 2 napon belül kiszállítják!
  4. A szállítás ingyenes!
  5. A kártyák alapanyaga akár fehér, ezüst, arany vagy átlátszó is lehet!

 

– PR cikk –

Címkék: ,