Metrósínek közé lökött egy fiatalasszonyt egy nő Bukarestben

Illusztráció
Illusztráció
Kedd este a bukaresti metrósínek közé lökött egy fiatalasszonyt egy 36 éves nő. Az áldozat a helyszínen életét vesztette. Az asszony előzőleg hasonló módon belökött egy másik fiatalasszonyt a metrósínek közé, azonban neki nem esett baja.

Az éjszaka folyamán a fővárosi rendőrök elfogták a gyanúsított személyt. A bukaresti törvényszék ügyészei kihallgatták a gyanúsítottat.
A rendőrség közleménye szerint az éjszaka folyamán kihallgatták azt a gyanúsítottat, aki a Costin Giorgian és a Dristor 1 metróállomáson elkövette a tetteket. A rendőrök egy 36 éves nőt kísértek be a bukaresti rendőr-főkapitányságra kihallgatásra, akinek ismertetőjelei megegyeztek a tanúk leírásával. A közlemény szerint tovább folytatják a nyomozást az ügyben.

A fővárosi rendőrség szóvivője, Diana Sarca azt nyilatkozta, a feltételezések szerint az elhunyt és a tettes előzőleg konfliktusba keveredett. A rendőrség megköszönte mindenkinek, aki segített a tettes elfogásában, és mindenkit biztosítottak, hogy “az intézmény szakértői minden üzenetet leellenőriztek és kielemeztek”.

www.agerpres.ro