Mestervélemények: egyéni hibák döntöttek

Természetesen örömmel nyugtázta a megszerzett bajnoki pontot a vendégek trénere a Nagyváradi Bihar FC–Tordai Arieşul másodosztályú labdarúgó mérkőzés után, s az is hogy Dobai elégedetlen volt.

Marin Tudorache: – Nagyon örülünk mindannyian a megszerzett pontnak, mert tisztában voltunk azzal, hogy jó csapat a Bihar FC, és nem csak a kolozsvári győzelmük miatt. Fiatal és gyors, technikás játékosaik vannak, s nagyszerűen irányította őket Bundea, és én a két kapott gólja ellenére kiváló kapusnak tartom Fildant. Gyors gólokat rúgtak a váradiak, ám szerencsére hamar tudtunk válaszolni rájuk. Mindenképpen jól jött ez a pont, hiszen tanítványaim semmiképpen sem szeretnének búcsúzni a második ligából!

Egyéni hibák

Dan Dobai: – Többet vártam a vendégcsapat játékosaitól, tudván azt, hogy több jó képességű játékost kaptak kölcsön a Kolozsvári CFR-től. Poztívnak értékelem, hogy tíz emberrel játszó csapatomnak is jóval több helyzete volt ellenfelénél, azt viszont már negatív jelenségnek tartom, hogy tanítványaim képtelenek voltak növelni előnyüket 2–0-s vezetésükkor. Sajnos, igen hamar elkezdtek szórakozni, s közvetlen védelmi hibák miatt gyorsan kaptunk két gólt. Nem akarok senkit sem személy szerint hibáztatni, de három-négy labdarúgóm nem az elévárásaim szerint teljesítette feladatait, ám ugyanekkor olyanok is vannak a csapatban, akik mérkőzésről-mérkőzésre egyre többet nyújtanak.