Mesevetélkedős sikerek

Mesevetélkedős sikerek
Nagykároly – Nagykároly három iskolájában zajlott az iskolai szakasza a mesevetélkedőnek péntek délelőtt. Az 1–es Számú Általános Iskolában is izgatottan versengtek, tudásukat felmérve a II.–III.–IV. osztályos diákok.

Hat csoport, 24 gyermek, ez volt a csoportos leosztás. Négy csoport jutott tovább a vetélkedőn, a hamarosan sorra kerülő városi szakaszra. A továbbjutók között két negyedikes osztály, egy harmadikos osztály és egy másodikos osztály csoportja szerepel. A diákokat Nagy Tünde, Kolbaszer Erzsébet, Schrepler Klaudia, Váradi Magda tanítónők készítették fel. Váradi Magdolna tanítónő elmondása szerint a gyerekek nagyon szeretnek olvasni és a közeljövőben nemcsak a mesevetélkedő városi szakaszára, hanem a mesemondó versenyre is készülnek. 0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter