Mesés hétvégék az ERA Parkban: kezdődnek a találkozások Apóval!

Mesés hétvégék az ERA Parkban: kezdődnek a találkozások Apóval!
Az ERA Park ünnepi lázban ég, így ezen a hétvégén elkezdődnek a tematikus programok, és az Apóval való találkozás.

Szombaton 17 és 19 óra között a kereskedelmi központ legkisebb látogatóit BombonERA egy újabb műhelyébe várják, melynek elnevezése: A Mikulásra várva. Az esemény helyszíne a kereskedelmi galéria közelében lesz, szemben a Carrefour ügyfélszolgálati pontjával.
A foglalkozások keretében az ERA Park népszerű kabalája játékos és szórakoztató formában tanítja meg a kicsiket arra, hogyan készítsék elő csizmácskáikat a Mikulás érkezésére. Közösen fogják elkészíteni ugyanakkor a Mikulás nagy csizmáját is, amelyből meg fogják majd kapni ajándékaikat a jóságos Apótól.
Ezzel párhuzamosan a gyermekek a Télapó érkezésére is készülhetnek. Mégpedig azért, mert ugyanazon a helyen, és ugyancsak 17–19 óra között személyesen is találkozhatnak vele. A kicsik megírhatják leveleiket karácsony éjszakájára, és emlékfotókat is készíthetnek, mesés környezetben.
Vasárnap a gyermekeket filmnézésre invitálják: az Aranyhaj című mesefilmet a rendezvényteremben fogják vetíteni, 11 és 12.30 óra között, román nyelvű szinkronnal.
Ugyancsak vasárnap, 17 és 19 óra között, BombonERA ismét foglalkozásra várja a gyermekeket, mégpedig egy festőműhelybe, amelynek a tél lesz a tematikája. Ez alkalommal a műhelyt a kereskedelmi központ kupolája alatt fogják megszervezni, ahol a résztvevők fenyő, angyalka és csillag alakú figurákat színezhetnek ki. A műhely keretében a kicsinyek akvarellel festhetik ki a gipszből készült figurákat, amelyeket aztán haza is vihetnek, és elhelyezhetnek a karácsonyfán.
Ugyanezen a helyszínen, és ugyanebben az időintervallumban a gyermekeknek arra is lehetőségük lesz, hogy a jóságos Apóval fényképezkedjenek.
A részvétel ezeken a rendezvényeken ingyenes, így nagy szeretettel hívunk mindenkit, hogy tapasztalják meg velünk együtt az ünnep szépségét!