Már „döntetlenje is van” a Rapidnak

<p>Csütörtökön délután lejátszotta negyedik előkészületi mérkőzését a Cipruson edzőtáborozó Bukaresti Rapid: a két vereség (a Levszki és a Lokomotiv Szófiától kaptak ki korábban) és egy győzelmet (az FC Krakkót fektették két vállra) követően csütörtökön 1–1-re játszottak Mircea Rednic tanítványai.</p>

Burdujan már a 3. percben vezetést szerzett a moldáviai Seriff Tiraspol elleni meccsen, ám ezt követően a „vasutasok” beleszürkültek a mezőnybe, s az egyenlítő gól után kevéssen múlt, hogy végül nem kaptak ki.

A fővárosi klubhoz tartozó másik hír szerint, Constantin Zotta, a Rapid vezérigazgatója egy sajtótájékoztatón kijelentette, hogy sikerült előteremteni az összeget – mintegy 45 millió eurót – egy 30 ezer férőhelyes, teljesen új stadion felépítéséhez. A Közelekedési Minisztérium azonban akadályt gördít a stadionépítési projekt elé, mondván, hogy ők szerződéshosszabbítási ajánlatot tettek a Rapidnak a Giuleşti stadion bérléséről, s azt szeretnék, ha a régi létesítmény újjítanák fel egy új építése helyett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!