Mérő László előadása

Mérő László előadása
A PKE Janus Pannonius Szakkollégiuma Gazdaság- és Társadalomtudományi Műhelyének vendége Dr. Mérő László, az ELTE Gazdaságpszichológiai kutatócsoportjának vezetője, számos roppant népszerű ismeretterjesztő könyv szerzője.

Generációk nőttek fel könyvein, melyek a pszichológiai megvilágítások, a rendkívül szellemes megközelítések révén több százezer ember kedvét hozták meg a gazdasági folyamatok újszerű megismeréséhez. A szakkollégistáknak tartandó szemináriumok előtt Mérő László egy nyilvános előadást tart, melymek témája az lesz, hogyan lehet egy teljesen újszerű eseményre, mint a gazdasági és pénzügyi válság folytatása, felkészülni, milyen stratégiát választhatunk, és milyen lelki-érzelmi vetületei vannak az egész válságjelenségnek. Szeretettel várnak mindenkit a PKE Bartók termébe január 11-én, pénteken 17.30-ra!0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .