Mérleget vontak a röplabdázók

Mérleget vontak a röplabdázók
Eredményes évet zártak a Szatmárnémeti Sportlíceum röplabdázó lányai – foglalta össze csapatai tavalyi teljesítményeit Ovidiu Groza edző.

A legnagyobb sikert a a Laura Sabău – Lavinia Tărăran strandröpladázó páros kadett országos bajnoki címet szerzett júliusban a Piatra Neamţon rendezett tornán, míg a Paula Cosma – Angelica Podină páros az elvesztett helyosztó mérkőzés után csak a negyedik helyen végzett az országos–bajnokságon.
A kadett korosztályos röplabda–csapat a tavalyi ob–n a nyolcadik helyen végzett Romániában, a mini–röplabdázók pedig a márciusban rendezett tordai elődöntő–tornán harmadikok lettek.
A junior és kadett országos–bajnokság 2007–2008–as idényében a LPS két csapata csoportja második helyén végzett. A juniorok az ob második fordulójában a Lugosi ISK, a Nagyváradi LPS és a Marosvásárhelyi ISK csapatokkal lesz a 7. csoportban (január 25. rendezik az első tornát). A kadettek a Tordai ISK, a Dévai ISK és a Marosvásárhelyi CSU együttesekkel játszik majd a 7. csoportban (február 1. rendezik az első tornát).