ERDON Helyi hírek

2010.02.09. 12:34

Határon átnyúló fotópályázat

<p>Bihar megye - Bagamér és Érsemjén községek önkormányzatai közös fotópályázatot hirdetnek, melyen kortól függetlenül részt vehet bárki legtöbb három olyan felvétellel, amelyek az Érmelléken készültek.</p>

A tematika „kötetlen”: természetfotó, portré, épületfotó vagy néprajzi jellegű felvételek. Elfogadnak digitális és analóg technikával készült színes vagy fekete-fehér fényképeket is. A képeket digitális formátumban „jpg” kiterjesztésben kérik elküldeni a asociatiaprosimian@gmail.com címre (legkésőbb 2010. február 22.-ig), a képek címét a „file” elnevezése tartalmazza A levél témájaként a „Fotópályázat” szót kell megadni, az üzenetnek tartalmaznia kell a nevező személy nevét, életkorát, postacímét és telefonszámát.

A legjobbakat jutalmazzák

A kinagyított (203x300 mm) vagy kinyomtatott (A4) felvételeket postai úton vagy személyesen kérik eljuttatni az egyik szervező önkormányzat címére (Comuan Şimian, Şimian, nr. 50, 417545, vagy Bagamér Önkormányzata, Bagamér, Kossuth u. 7, 4286) vagy székhelyére, legkésőbb 2010. március 1.-ig (beérkezés dátuma). A fotók hátoldalára fel kell ragasztani az előbb megnevezett személyes adatokat, illetve a kép címét. A legjobb felvételekből kiállítás nyílik, amely mind Érsemjénben, mind Bagamérban megtekinthető lesz. A kiállítás megnyitóján (2010.március 5.) a legjobbakat ajándékokkal jutalmazzák! Kapcsolattartó személy Csorba Sándor (tel. 0741950925).

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!