Melyik a legszebb lakótársulás?

Melyik a legszebb lakótársulás?
A tulajdonostársulások nagy része saját maga gondozza a tömbházak környékén található zöld területeket, ezzel pedig hozzájárulnak a városkép kialakításához.

Éppen ezért a nagyváradi polgármesteri hivatal versenyt hirdet a legszebb és legtisztább nagyváradi tulajdonostársulás cím elnyeréséért. Kérik a részt venni szándékozó társulásokat, hogy 2018. október 1-ig küldjenek be 10 fényképet az általuk gondozott zöld területekről, az alábbi információk kíséretében: a tulajdonostárulás elnevezése, a gondozott terület címe (utca, házszám), a társulás elnökének vagy adminisztrátorának neve és telefonszáma.

Ellenőrzés

Egy több tagból álló bizottság 2018. október 5. és 12. között kiszáll a helyszínre, ahol az alábbiakat ellenőrzik majd: a zöld területek tisztasága, kialakítása és karbantartása, a hulladékgyűjtő helyek kialakítása, tisztasága, karbantartása, valamint a sétányok, járdák, parkolók tisztasága és karbantartása. A terepszemlét követően 10 résztvevőt díjaznak majd. A nyertesek a társulások számára hasznos szerszámokat, valamint a legszebb és a legtisztább váradi lakótársulásoknak járó diplomákat lapnak majd.