Melyik a jobb kijelzővédő megoldás, az üveg vagy a fólia?

Akt.:
Melyik a jobb kijelzővédő megoldás, az üveg vagy a fólia?
Manapság már a csapból is az folyik, hogy a telefonok kijelzőjét védeni kell. Szerencsére már rengeteg cég gyárt különböző kijelzővédő megoldásokat és tokokat, illetve egyéb kiegészítőket is a telefonokhoz, amelyek mind azt szolgálják, hogy törékeny készülékünk minden megpróbáltatást túléljen.

A telefon védelmében természetesen az első két helyen a kijelzővédők és a tok állnak. De hogy melyik a fontosabb? Nos, ha megkérdezünk 10 embert, szinte biztos, hogy legalább 8 a kijelzővédőket fogja fontosabbnak tartani, hiszen a képernyő könnyen karcolódik, akár az is okozhat rajta apróbb sérülést, ha egyetlen egyszer hanyagul bedobjuk a táskánkba.

Az alapvető különbségek

A képernyőt az apróbb sérülésektől az egyszerű kijelzővédő fólia könnyedén megvédi. Hogy mivel tud többet vagy kevesebbet az üvegből készült társa? Az edzett üveg vagy népszerűbb nevén üvegfólia a nagyobb sérülésektől is képes megvédeni a képernyőt, gyakorlatilag ha kell, eltörik a gyári képernyő helyett.

Persze most teljesen jogosan tehetnéd fel a kérdést, hogy akkor, amikor leejted véletlenül a készülékedet és ez a plusz védőréteg eltörik, az üvegszilánkok nem tesznek-e kárt majd a gyári képernyőben, ezzel minden előnyt megsemmisítve az egyszerű védőfóliával szembeni versenyében? Nem kell aggódni! A kijelzővédő üveg alatti ragasztós réteg éppen erre van kitalálva, az tartja távol az esetleges karcolást okozó szilánkokat a gyári kijelzőtől.

Melyik kijelzővédő kinek való?

  • A képernyővédő fóliát azoknak ajánljuk, akik csak egy egyszerű védelmet szeretnének adni a készüléküknek. Egy biztonságos tokkal karöltve azoknak, akik ritkán vagy soha nem ejtik ki kezükből a telefonjukat, és vigyáznak rá, ez a tökéletes megoldás.
  • A kijelzővédő üveg pedig mindazoknak lesz hűséges és megbízható társa, akik néha kiejtik a kezükből a készüléket, vagy akik csupán a legmegbízhatóbb védelmet keresik képenyőjüknek. Az egyetlen hátránya, már amennyiben ez hátrány, hogy bizony-bizony kettőjük közül ő a vastagabb változat. A nagyobb védelem érdekében azonban szerintünk ez nem lehet kizáró ok.
  • +1 tény amivel jó, ha tisztába vagy: az üveg csak és kizárólag akkor fedi be a telefon teljes képernyőjét, ha a következő feliratok egyikét találod a csomagolásán: FULL Tempered Glass vagy FULL Cover, esetleg azt hogy: 3D vagy 5D.

A kijelzővédők hű társa, a telefon másik megbízható védelmezője

Ha már megrendelted a neked tetsző tokot, akkor azt tanácsoljuk, öltöztesd a telefonodat egy tokba, amely a kijelzővédővel karöltve maximális védelmet biztosít majd készülékednek. Hogyan tűnhetsz ki a tömegből? Nagyon egyszerű, rendelj magadnak egyedi tokot, például az infinitytokok.hu oldalról, amellyel a munkahelyeden és az iskolában is villoghatsz majd.

Nem elég a tok által biztosított egyediség? Helyezz el a telefonod hátulján egy menő popsocket-et is, hogy még praktikusabbá válhasson a tok, miközben még egyedibbé is teszed vele.

 

– PR cikk –

 

Címkék: ,