Melltartócsata Nagy-Britanniában

Melltartócsata Nagy-Britanniában
A Busts 4 Justice (Mellek az Igazságért) nevű szervezet hevesen tiltakozik, hogy az extranagy melltartók drágábbak a kisebbeknél biyonzos áruházakban.

Mindössze két fontról van szó – 600 forintról – melltartónként, és – az áruház állítása szerint – az extrára szoruló hölgyek örömmel fizetik ki a csekély felárat, amely abból fakad, hogy több alapanyag kell a DD-s méretűnél is nagyobb melltartókhoz.

A mellszervezet azonban azzal érvel, hogy más ruhák esetében nincs ilyen árkülönbség, a nagyobb is ugyanannyiba kerül, mint a kisebb, és követeli a melltartók egyenárazását. Harcukhoz már csaknem ezren csatlakoztak az interneten – zömmel nők. 

“A keblek nagysága nem olyasmi, amiről az ember tehet. Nekem nagy melltartó kell és ezért többet fizethetek. Nadrágból ugyanakkor a kicsi a jó, mégsem kapok árkedvezményt” – panaszkodott az egyik amazon a BBC-nek.

 0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .