Melegebb van a piacon

Melegebb van a piacon
Nemrég ajtókat és ablakokat szereltek be a modernizált rogériuszi piac elárusító csarnokának azon részein, ahol korábban nem volt sem ajtó sem ablak, ami miatt a téli szezonban fagyoskodtak az elárusítók, és ami miatt egyes árusoknak a portékája is tönkrement.

Kedden a rogériuszi piacon járva érzékeltük, hogy a kinti, meglehetősen hideg idő ellenére odabent a csarnokban elfogadható hőmérséklet volt, és az általunk megkérdezett közel tucatnyi árus is azt mondta, hogy sokkal jobbak a körülmények most, mint a elmúlt télen. Mindegyik árus elégedettségének adott hangot, volt aki azt mondta, hogy valóban érzékelhető a különbség a mostani és a korábbi állapot között, egy másik árus azt mondta, hogy végre nem nem kell már bundában sapkában ülniük, sőt, volt aki azt nyilatkozta, hogy most már ingujjban is lehet árusítani a piacon.0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .