Megvannak a nyertesek

Az augusztus 20-án és 21-én lebonyolított közbeszerzési eljárás nyomán kiválasztották azokat a cégeket, amelyek a DN 76, Nagyvárad-Déva országút Nagyvárad és Biharpoklos közötti, összesen negyvenhét kilométer hosszú, de három részre osztott (tizenöt, tizenöt, és tizenhét kilométeres) szakaszát felújíthatják.

Az egyik szakaszt a Viarom Construct és az Autoprima Serv cégek újíthatjék fel, a második szakasz felújítási munkálatait az Eldi Clau és a CMS cégek kapták meg, míg a harmadik szakaszon a Trameco, a Drumuri Bihor, a Group DCM és a Kuter International Romania vállalkozások dolgozhatnak. A Bihar Megyei Prefektúra közleménye szerint a nyertes cégeknek banki garanciát igazoló dokumentumot kell bemutassnak, ezt követően megkezdődhet a munka. A kivitelezési határidő kilencven nap a munkálatok megkezdésétől számítva.0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter