Megtalálták a Dunába zuhant személygépkocsi harmadik utasának holttestét

Megtalálták a Dunába zuhant személygépkocsi harmadik utasának holttestét
Megtalálták a Dunába zuhant személygépkocsi harmadik utasának földi maradványait. A szerb hatóságok a 22 éves fiatalember tetemére bukkantak vasárnap.

“A szerb hatóságok vasárnap reggel találtak rá a harmadik személyre a szerbiai Dobra település közelében, 18 kilométerre a baleset helyszínétől, és hétfőn értesítették a romániai hatóságokat. Ha jól értettem, már a kórbonctani vizsgálatot is elvégezték” – nyilatkozta az AGERPRES hírügynökségnek Cecilia Dăneţ, a Krassó-Szörény megyei rendőr-felügyelőség szóvivője.
Nicolae Kramer, Szikesfalu (Sicheviţa) polgármestere azt nyilatkozta, a család a fényképek alapján felismerte a fiút. A polgármester elmondta, hogy felvették a kapcsolatot Románia belgrádi nagykövetségével, és remélhetőleg mielőbb sikerül hazahozniuk a férfi holttestét.

A múlt hét elején a szerb hatóságok megtalálták a Krassó-Szörény megyei Lászlóvára (Coronini) község térségében Dunába zuhant autóban utazó nő holttestét, majd szombaton egy körülbelül három éves kislány tetemét, aki minden bizonnyal szintén a szerencsétlenül járt családhoz tartozott.
Az autó október 7-én, szombat dél körül zuhant a Dunába. Öten utaztak benne: a jármű vezetője, egy 50 év körüli férfi, egy 37 éves nő, valamint utóbbi kettő gyermekei, egy 22 éves fiatalember és egy 2 és fél éves kislány. Az autó vezetője elveszítette uralmát a jármű fölött, az lesodródott az útról és a Dunába zuhant. A gépkocsi vezetőjének sikerült a partra jutnia.
A rendőrség és az újmoldovai, valamint az orsovai katasztrófavédelem a baleset negyedik áldozatát továbbra is keresi a Dunában.

www.agerpres.ro

Címkék: , ,