Megszüntette a Hír Tv adásának sugárzását az RCS&RDS

1Hozzászólás
Megszüntette a Hír Tv adásának sugárzását az RCS&RDS
Aggodalommal értesültünk arról, hogy az RCS&RDS digitális és kábeltelevíziós társaság néhány napja előzetes konzultáció nélkül megszüntette a magyarországi Hír Tv műsorának sugárzását.

A hírcsatorna szakmaiságának és hitelességének köszönhetően kedvelt adójává vált az erdélyi televíziónézőknek. Hiányát elsősorban a nemzetileg elkötelezett, jobboldali nézők fájlalják. A szolgáltató döntését annál inkább súlyos tévedésnek tartjuk, hogy 2012 választási esztendő, ilyen körülmények között pedig egy információs csatorna háttérbe szorítása vagy elnémítása óhatatlanul politikai felhangokat gerjeszt.

Reméljük, hogy az RCS&RDS digitális és kábeltelevíziós szolgáltató felülvizsgálja döntését nem adva ezáltal táptalajt mindazon „szóbeszédnek” mely szerint a Hír Tv „az RMDSZ hathatós közbenjárásának köszönhetően” került ki a szolgáltató csomagjából.

 

 

A Magyar Polgári Párt sajtóirodája

Címkék: , ,


1Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .