Megnyílt Patyi Ágnes első önálló kiállítása

Megnyílt Patyi Ágnes első önálló kiállítása

Egykori kolléganőnk, Patyi Ágnes, a Budapesti Piac PR és marketing igazgatója festői tevékenysége elismeréseként március 8-án megnyithatta első önálló kiállítását a Király Klub Galériában (1077 Budapest Király utca 97.), amelyet április 5-ig hétköznap 9 és 16 óra között tekinthetnek meg az érdeklődők. További munkái a Facebook­on, az Anyámfest oldalon is megtekinthetők.

Ő a mi sztárunk, a mi hősünk, a mi példaképünk. Úgy gondoljuk, az, amit átélt és véghezvitt, példaértékű és erőt adó lehet sokak számára. Éppen ezért a jövő heti lapszámunkban neki szenteljük a címlapunkat és a vele készült interjú szerepel majd a 4. oldalon.

Patyi Ágnes vagyok, 55 éves, három gyermeket neveltünk fel a párommal, Patyi Tiborral, akivel 37 éve vagyunk házasok. Azt, hogy most itt lehetek, elsősorban neki és a családomnak köszönhetem, mert hisznek bennem, biztatnak és támogatnak.

2011-ben kezdtem el dekupázs technikával foglalkozni, ezzel indult minden. Máté, a legkisebb fiam mondta egyszer egy barátjának, „ne maradj sokáig egy helyben, mert Anyám bedekupázsol és utána befest.” Máté találmánya volt az „Anyámfest”, és megígérte, hogy készít nekem egy Facebook oldalt ezen a néven, ahol bemutathatom a műveimet. Azonban 2014-ben beteg lett, és 2017 júliusában, 27 évesen elhunyt.

2018 év elején elkészítettem és elindítottam az „Anyámfest” oldalt, azóta pedig napi szinten festek és osztom meg az alkotásokat az oldalam kedvelőivel… Tudom, Máténak is tetszene.

Fotók: Bodai Imre