Meglett a góllövőcsuka

Meglett a góllövőcsuka
Bihar megye – A mihályfalvi labdarúgás utóbbi húsz évének legnagyobb tehetsége Jászberényben szerzi a gólokat.

A Nagyváradi Bihar FC labdarúgóegyüttesénél eltöltött több, mint egy évtized után, levegőt, csapatot és országot váltott, a mihályfalvi labdarúgás utóbbi húsz évének legnagyobb tehetségének tartott ifj. Fele Sándor. A labdarúgó az NB II. Keleti Csoportjában érdekelt Jászberényi Vasas együttesének játékosa, s mint a múlt hét végi forduló során kiderült hasznos tagja is lett a Jász Nagykun megyei alakulatnak.

Bombagólok

Fele igazolása és zöldkártyája késve érkezett meg a Román labdarúgó-szövetségtől, így a futballista az első két fordulóban nem szerepelhetett. A múlt hét végére minden akadály elhárult, s Felére kezdőmberként számított a magyarországi együttes vezetőedzője, Sándor István. A csoport rangadójának számító összecsapás ugyan nem volt igazán látványos, de óriási küzdelmet vívott a hazai csapat, és az addigi éllovas, Orosháza. A gyönyörű megmozdulások mellett mindkét gárda elemi hibákat is vétett – írta a jászberényi futballklub honlapja, amely a vendéglátók két góljáról a következőket írta: „a hazaiak két élményszámbamenő gólt szereztek: előbb Kádár Gusztáv pókhálózta le a jobb felső sarkot, majd Fele Sándor bólintott 10 méterről úgy a pipába, hogy a labda szinte mindkét kapufát érintve hullott a hálóba”. A mérkőzés 2–2-es döntetlennel zárult, Felét a 82. percben Szabó D. cserélte le.

Amint azt a játékos „menedzserétől” megtudtuk, Fele Sándor egy évre írt alá a Jászberényhez, s reméli, hogy jövő ilyenkor már a Sorponi Ligában rúghatja a bőrt…