Munkálatok

2021.09.12. 08:00

Minden utca le van aszfaltozva Monospetriben

Fotó: Szőke Ferenc

Szőke Ferenc

Monospetri utcáiról egyszer és mindenkorra száműzték a sarat. Lépésről lépésre haladva elérték azt, hogy szeptemberben leaszfaltozták a romatelep utcáit is. Ezáltal azon települések közé került, melyek azzal büszkélkedhetnek, hogy minden utcájuk aszfaltos. Többéves munka eredménye ez, de megérte a fáradtságot, nyilatkozta szerkesztőségünknek Barcui Barna polgármester. Természetesen a község többi települését sem hanyagolták el, hiszen mindegyik egyformán fontos.

Tény, hogy a község legnépesebb, és legfejlettebb települése Monospetri, ezért a polgármester és a lakosok remélik, hogy a szeptember 12-i, vasárnapi referendum sikeres lesz. Ezáltal a település az őt megillető helyre kerülhet és községközponttá válhat. „Ha valamit el akarunk érni, azért általában dolgozni kell. Most a cél érdekében csak annyit kell tennünk, hogy elmenjünk szavazni. Remélem mindenki rászán néhány percet arra, hogy megvalósuljon a régi álmunk” – mondta a polgármester. Monospetriben amúgy a jövő hónap elején újabb nagyobb munkálatok kezdődnek, mivel elkezdik a szennyvízlefolyó csatornarendszer kiépítését.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában