Megkezdte a felkészülést a Szatmárnémeti Olimpia

Megkezdte a felkészülést a Szatmárnémeti Olimpia
Fényezi a gólvágó cipőjét Daniel Feier, a Szatmárnémeti Olimpia labdarúgócsapatának csatára, az együttes tegnapi, idei első edzése előtt. A „sárga–kékek” a IIII. Liga 6. csoportjának 2. helyéről várják majd a bajnoki folytatást, és amennyiben meglesz a kellő anyagi támogatás, akkor még a másodosztályos feljutást is megcélozhatja a megye emblematikus csapata.

A hétfői gyülekezőn kiderült, hogy a 19 éves középpályás, Nagy Imre visszatért az Óvári Someşulhoz, míg az érkezők listáján a kapus Marius Coman (Mikolai Turul) és két középpályás, Cristian Molnar (Cigánd SE) és Bogdan Batfalschi (korábban már játszott az Olimpiánál) található. Jelenleg 24 fős az Olimpia kerete. A csapat egyelőre helyi szinten készül, január 21–én pedig a Debrceni VSC otthonában, a második számú, másodosztályos csapattal játszanak felkészülési mérkőzést.

 

A Szatmárnémeti Olimpia játékoskerete

Kapusok: Marius Şuta, Florin Görbe, Marius Coman (újonc). Hátvédek: Florin Mureşan, Flavius Moş, Valter Heil, Andrei Glodean, Lucian Homorozan, Adrian Sabău. Középpályások: Răzvan Ciorcaş, Stelian Câmpan, Villand Róbert, Dan Gavrilescu, Manuel Mureşan, Adrian Micaş, Mihai Pop, Petru Hanus, Zsiga Ervin, Botos Sándor, Cristian Molnar (újonc), Bogdan Batfalschi (újonc). Csatárok: Ciprian Prodan, Adrian Marinaş, Daniel Feier. Szakmai stáb: Csík Tibor (vezetőedző), Ioan „Lulu” Dragomir (másodedző), Paul Levente (pályaedző), Dan Oşan (kapusedző).