Megkezdődött: Nagyvárad JobExpo ma, 9 és 19 óra között!

Megkezdődött: Nagyvárad JobExpo ma, 9 és 19 óra között!
Szeretne munkahelyet váltani? Jöjjön el a Nagyvárad JobExpo 2019 állásbörzére!

Mindazok a Bihar megyei lakosok, akik munkát keresnek, vagy jelenlegi munkahelyükön szeretnének változtatni, lesz miből válogassanak. Az Inform Media Press, a Bihari Napló és a Jurnal bihorean napilapok kiadója, valamint az Erdon.ro és Bihon.ro honlapok üzemeltetője, tavalyi sikerét követően, idén tavasszal ismét megszervezi állásbörzéjét, 2019. március 22-én, pénteken 9 és 19 óra között, az Era Shopping Park kupolája alatt. A rendezvény intézményi partnere a Bihar Megyei Munkaerő-foglalkoztatási Ügynökség.

Változatos ajánlatok

A Nagyvárad JobExpo 2019 állásbörzére 28 vállalat és egy iskola jelentkezett, ez utóbbi szakoktatási szolgáltatásokat kínál. Az alábbiakról van szó: Class Furn, FinProm, Plexus, Inteva, Plastor, Celestica, Carrefour, Olimp Impex, Nidec, Leroy Merlin, Cerved, Eberspächer, Turism Felix, PGS Sofa, UAMT, Red Sevens, Microdeco Ro, Echipot, EBM PAPST, Instal Center, GMAB, Premagro, Frescoverde, Connectronics, Hanning Motors Romania, European Vegetable, Faist Mekatronic, Metalica és a Nagyváradi „Henri Coandă” posztliceális iskola. Mindezek több mint 1400 állást kínálnak, ezek közül több mint 160-at felsőfokú végzettséggel rendelkező személyeknek.

Gazdag állásajánlattal várják a közép-, vagy szakiskolai végzettséggel rendelkezőket is, szakembereket és kezdőket egyaránt. A nyolc általánossal rendelkezők is találnak maguknak munkát, sok cégnek csupán annyi az elvárása, hogy tudjanak írni és olvasni a jelentkezők, és a nulláról akarjanak megtanulni egy szakmát. A Nagyvárad JobExpón rendkívül változatos szakterületeken ajánlanak munkát. Alkalmazottakat keresnek az autóipar, bútorgyártás, műanyagipar, gépipar, kábel és villanymotor gyártás területére, a mezőgazdasági és kertészeti, valamint a HoReCa-ágazatba, illetve call-centerek számára.