Megkezdődött a beiratkozás

Megkezdődött a beiratkozás a „Biztonságos Internet Napja” alkalmából meghirdetett gyerekeknek, diákoknak szóló pályázatra. A Távközlési és Informatikai minisztérium által először meghirdetett pályázat mottója „on-line életedért te magad vagy a felelős”

A meghirdetett pályázaton 5 és 19 év közötti tanulók vehetnek részt, akik olyan saját multimédiás projekttel jelentkezhetnek, melyek a virtuális világra reflektálnak.

A pályázat két szakaszban történik, első körben országos szinten zajlik a verseny. 2008. január 24-én hirdetik ki a hazai nyerteseket, akik részt vesznek a 2008. február 1-12-e között zajló európai szakaszon.

A 2008. január 14-e és február 12-e között zajló rendezvénysorozatot az Európai Internet-biztonsági Hálózat (INSAFE) kezdeményezte, rendezvény, amely szeretné felhívni a figyelmet a virtuális világ veszélyeire valamint az internet tudatos használatára buzdítja a fiatalokat.0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .