Megjelent a „Telepi mocsok”

Megjelent a „Telepi mocsok”
Szatmár megye – Szerzői kiadásban hétfőn jelent meg Jégcsap„Telepi Mocsok” című albuma. A nagykárolyi „rímhányó” ezzel a lemezzel kíván boldog nőnapot a gyengébbik nemet képviselő olvasóinknak.

A lemez az „intrót” és az „outrót” leszámítva húsz felvételt tartalmaz, amelyeken Jégcsap (polgári nevén: Hiri Zoltán) külön, illetve több ismert erdélyi és magyarországi rapper társaságában ontja a rímeket. Az igencsak szókimondó, társadalomkritikus hangnemet viselő korongon olyan neves előadók szerepelnek, mint Kétarc, Szikra, Potyautas Bothee, Flowmo, Kreck, E.R.U., Sask, vagy éppen Mr. Siid. A dalok keveréséért pedig a szatmárnémeti DJ Poison a felelős.

A lemezt a www.salatamagazin.com internetes oldalon, a jegcsap0812@freemail.hu e-mail címen, vagy Mosdóczi Levente (K.O.P.Ó.) menedzsernél, a 0742-887785-as telefonszámon lehet megrendelni.

Jégcsappal egyébként március 14-én vasárnap este 20 órától egy kétórás interjút hallhatnak az érdeklődők a no1radio.info online rádió weboldalán, amelyben természetesen a korong legjobb dalai is elhangzanak majd. Bővebb írásunkat a holnapi (március 10) Friss Újságban olvashatják.

Ifj. Deák Endre