Meghívó a Határmente 2016 teljesítménytúrára

Meghívó a Határmente 2016 teljesítménytúrára
Gyere és vegyél részt családoddal vagy barátaiddal Te is a harmadik alkalommal megrendezett Határmente 2016 elnevezésű, két szakaszon megrendezett, határon átívelő kerékpáros teljesítménytúrán! Ha szerencséd van, a rengeteg élmény mellett egy új kerékpárral készülhetsz fel a jövő évi megmérettetésre.

A teljesítménytúra 2016. augusztus 21. és 2016. szeptember 30. között önállóan teljesíthető, útvonala a 100 km hosszú Békéscsaba-Nagyszalonta-Békéscsaba, illetve a 80 km hosszú Berettyóújfalu-Nagyvárad-Berettyóújfalu szakasz. A teljesítés igazolásának módja a békéscsabai vagy a berettyóújfalui városháza előtt a kerékpár társaságában, illetve a nagyszalontai református templom vagy a nagyváradi vár bejárata előtt szintén a résztvevőről készített kerékpáros fénykép. A KRESZ előírásainak megfelelően felszerelt, a túrára műszakilag felkészített kerékpárral vágj neki az útnak!

Amit mindenképpen vigyél magaddal: személyi igazolvány vagy útlevél; defekt javító készlet; pumpa; ivóvíz; szendvics, csokoládé; élénk színű, kényelmes ruházat; ha teheted, hátizsák helyett kerékpáros táskát használj.

Ez az a program, ahol nem a győzelem, hanem a részvétel a fontos. Ennek ellenére, ha nem tettél még meg kerékpárral legalább 70 kilométert egy napon belül, ne indulj neki a 100 km-es távnak.

Ne indulj el egyedül és mindenképpen legyen utasbiztosításod!

Hosszabb távú kerékpározásra a 26 fok alatti hőmérséklet az ideális.

További részletek a http://www.hatarmente.hu/hatarmente-2014/ oldalon.