Meghívják a gyermekeket A kecske és a három gidó előadásra az ERA Parkba

Meghívják a gyermekeket A kecske és a három gidó előadásra az ERA Parkba
A nagyváradi ERA Park bábszínházba hívja legkisebb barátait!

A Mária Királyné színház Arcadia társulatának előadásában láthatja a közönség március 12-én, szombaton 11 órától A kecske és a három gidó bábelőadást. Ion Creanga meséjének modern feldolgozásáról van szó, amelyben a történet különleges zenei előadással és varázslatos elemekkel fonódik össze, Daniel Vulcu rendezésében.

A mesealakok pompás élénk színekben jelennek meg a „muppet” stílusú báboknak köszönhetően. A forgatókönyv fantasztikus és igen vicces. A kissé lökött farkas például egy adott pillanatban futballozni próbál egy összegömbölyödött sünnel, a kecske házában pedig bor helyett ecetet iszik. Az előadás egész ideje alatt arra buzdítják a gyermekeket, hogy együttműködjenek a figurákkal.

Szereposztás: Zentania Lupşe (Kecske szerepében), Armanca Serac (Gidó), Florian Silaghi (Gidó), Alexandru Pop (Gidó), Florin Stan (Farkas). Az erdő állatait Rin Tripa, Andrei Fazecaş és Igor Lungu színészek keltik életre.

Az előadás után minden gyermeket meghívnak a bevásárlóközpont kupolája alá, hogy együtt vágják fel és kóstolják meg az ERA Park és a Carrefour ERA Hypermarket által felajánlott születésnapi tortát.

A belépés ingyenes, mindenkit szeretettel várunk!

További részleteket tudhatnak meg az era-oradea.ro honlapról vagy az ERA Park facebook oldaláról.

Címkék: ,