Meghaladták a kétmillió lejt a #Selfie69 című román film bevételei

Meghaladták a kétmillió lejt a #Selfie69 című román film bevételei
Több mint kétmillió lejes bevételt jegyzett eddig Cristina Iacob #Selfie69 című filmje, amelyet csaknem 120 ezren nézték meg ez idáig a hazai mozikban – adja hírül közleményében a film forgalmazója.

A közlemény értelmében ez az első román film, amelynek a jegyeladásból származó bevételei meghaladják a kétmilió lejt.

A múlt hét végén 2.051.236 lejes bevételt jegyzett az alkotás, amelyre 118.869-en váltottak mozijegyet.

“Mindannyian rádolgoztunk erre a teljesítményre, a filmet készítő csapat, a színészek és az egész román nemzet megérdemli ezt a sikert. Van egy sikeres filmünk, amely itthon készült, hazai színészekkel. Mindennek a normalitás részévé kellene válnia” – idézi a közlemény a rendezőt.

A főbb szerepekben Vlad Logigant (Magi), Olimpia Melintét (Roxi), Crina Semciucot (Yasmine), Flavia Hojdát (Ana), Levent Salit (Mihai) és Alex Călint (Brain) láthatja a közönség Alina Chivulescu (Cecilia) és Răzvan Vasilescu (Nea Ceauşu) mellett, de feltűnik a filmben Maia Morgenstern, Dorina Chiriac, Silvia Busuioc, Marian Râlea, Alex Bogdan, Angel Popescu és Andrei Huţuleac is.

A vígjáték a 2014-ben készült #Selfie folytatása. A forgatókönyv Cristina Iacob, Maria Spirache és Tudor Potra munkája, a vágásért Barbu Bălăşoiu felelt.

A #Selfie69 gyártója és forgalmazója a Zazu Film.

AGERPRES/(RO – szerző: Oana GHIŢĂ, szerkesztő: Andreea ROTARU; HU – szerkesztő: LIBEG Zsuzsanna)

www.agerpres.ro

Címkék: ,