Megdolgozott VSK–siker

Megdolgozott VSK–siker
Szatmárnémeti – Győzelemmel debütált a férfi kézilabda A–osztályos bajnokságban a Szatmárnémeti Unio Városi Sportklub csapata: a Szászsebesi VSK–t verte.  

Megizzadt a siker érdekében a Szatmárnémeti Unio Városi Sportklub férfi kézilabda–csapata az A–osztályos bajnokság első fordulójában. Az ellenfél, a Szászsebesi VSK ugyanis lendületesen kezdte a szatmárnémeti mérkőzést, az első negyedórában ők voltak állandóan előnyben. 5–5–ös állásnál sikerült csak fordítania a szatmárnémeti legénységnek, de nem tudtak két gólnál nagyobb előnyre szert tenni.

A második játékrészben viszont magához tért a házigazda csapat is. Hat góllal is elhúztak, de ezután magára engedte ellenfelét, sőt az utolsó percekben még azért is izgulnia kellett a mintegy 200 fős nézőközönségnek, nehogy egyenlítsen a Fehér megyei egyesület.

A mérkőzéshez hozzátartózik, hogy a második félidő derekán kétszer is áramszünet zavarta meg a találkozót. Végül a bírók stopperóráira hagyatkozva játszották le a mérkőzés utolsó öt percét.

Eredmények

Szatmárnémeti Unio VSK – Szászsebesi VSK 26–23, Besztercei HCM – Tordai Potaisa 51–22, Nagybányai Extrem – Nagybányai Minaur II 33–33, Kolozsvári Handbal – Kolozsvári U Hasit 28–47.