Megdöbbentő eset Monospetriben

Megdöbbentő eset Monospetriben
Horrorfilmbe illő eset történt Monospetriben: egy macska egy nagyjából 5–6 centiméteres, élettelen magzattal jelent meg gazdája előtt.

Mindez hétfőn este történt, amikor az illető gazda enni vitt négylábújának és észrevette, hogy az valami rendellenes „dolgot” talált. Azonnal értesítette a rendőrséget, este fél kilenc volt akkor és 10 percen belül ott is volt két egyenruhás, akik látva a helyzetet, riasztották társaikat, akik Margittáról, majd Váradról szakorvosokkal együtt érkeztek. A 2,5 hónaposnak tűnő magzat állapota azt mutatta, hogy a vetélés nem sokkal korábban történhetett… Azonnal megkezdődött a nyomozás még forró nyomon, ami esetünkben a vérnyomok követését jelentette, a magzatot pedig a megyeközpontba szállították DNS-minta vételére. A nyomozás során kikérdezték az utcabelieket, majd bővítették a kört, az után tudakozódva, hogy az adott környéken ki volt az említett terhességi szakaszban, ám információnk szerint csütörtök estig a rendőrség nem jutott eredményre, gyanúsítottról nem tudni.

Rencz Csaba0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .