Megbüntettett a helyi rendőrség egy temesvári férfit, mert törvénytelenül parkolt autóikról osztott meg fényképet

Corneliu Vaida
Corneliu Vaida
900 lejre bírságolta a temesvári helyi rendőrség Corneliu Vaida forradalmárt, mert feltöltött a Facebook-ra egy fényképet, amelyen a helyi rendőrség két járműve parkol törvénytelenül a járdán.

A helyi rendőrség szerint a büntetést azért kapta a férfi, mert becsmérlő szavakkal illette a rendőröket a szociális hálón, ezt a cselekedetet a törvény bünteti.

A forradalmár azt kérte a bejegyzésben, hogy a helyi rendőrség bírságolja meg önmagát, és “egy rakás pofátlannak” nevezte őket. Corneliu Vaida egy újabb bejegyzésben azt írta, bíróságon támadja meg a rá kiszabott büntetést, majd hozzátette, hogy szerinte tisztségtől vagy szociális státustól függetlenül mindenki “pofátlan”, aki törvénytelenül parkol vagy elzárja a járdákat.

A helyi rendőrség szerint a férfi egy facebook-csoportban folyamatosan szidalmazza őket.

A Szociáldemokrata Párt (PSD) temesvári szervezete támogatásáról biztosította a forradalmárt és jogi segítséget ajánlottak számára, ugyanakkor arra szólították fel a temesvári lakosokat, hogy bármilyen formában hozzák nyilvánosságra a “helyi rendőrség által elkövetett visszaéléseket”.

www.agerpres.roA kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .