Megbüntették Victor Miculát a korai „avató” miatt

Victor Micula nem érti, miért kapott büntetést. Fotó: ebihoreanul.ro
Victor Micula nem érti, miért kapott büntetést. Fotó: ebihoreanul.ro
Mint arról már beszámoltunk, Victor Micula önkényesen úgy határozott, hogy hamarabb felavatja a nagyváradi Centenáriumi hidat, mint azt egyébként tervezték.

Hivatalosan csak hétfőtől, december 3-tól lehet átmenni azon gépjárművel, Victor Micula azonban péntek este, november 30-án 19 óra körül töltött fel egy videót a „hőstettéről”, azaz arról, ahogy autóval átmegy a hídon. A rendőrség természetesen értesült az esetről, így Victor Micula, Viorel Micula vállalkozó fia 300 lej értékű pénzbüntetést és 2 büntetőpontot kapott.

Nem érti…

A fiatalember azonban nem érti, miért kapott büntetést, és valóban egyféle hőstettnek tekinti szabálytalanságát. „Felavattam a Centenáriumi hidat, tudva, hogy milyen munkát végeztek a Gombában, ami összeomlott. Amilyen gyorsan dolgoztak, és ahogy a polgármester sürgette a kivitelezőket, nem hittem, hogy jól van a híd felépítve. Most sem hiszem. Személyesen akartam ellenőrizni. Semmi bajom nem lett, és akkor sem történt volna semmi bajom, ha összeomlik, mert páncélozott autóval voltam. Nem büntetést kellett volna kapjak, hanem dicséretet” – kommentálta szarkasztikusan a történéseket Victor Micula.