Megbírságolható szőlőültetvényesek

A Bihar Megyei Mezőgazdasági Igazgatóság közleményt bocsátott ki arról, hogy úgy tűnik, sokan hibásan értelmezik a mezőgazdasági földterületek megművelésére vonatkozó szabad kezdeményezést, vagy nincsenek tekintettel az uniós és a nemzeti törvénykezésre.

Erre akkor derült fény, amikor a megye különböző részein végezett ellenőrzések sorén az intézmény szakemberei azt észlelték, hogy számos új szőlőültetvény létesült, ami ugyan örvendetes tény, az viszont nem, hogy ezek tulajdonosai nincsenek azzal tisztában, hogy ez egy jól meghatározott országos program keretében kell megtörténjen, és a vonatkozó jogszabályok, illetve rendeletek megszegése 10 ezer lejes büntetést von maga után. Bővebb információk ezzel kapcsolatban a www.directiaagricolabihor.ro honlapon kaphatóak.

Címkék:


0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .