Megalázó strandolás

Nagy örömmel olvastuk a Bihari Naplóban az Ősi strand felújítását. Mivel hozzánk legközelebb az van, hát mi is évente kétszer-háromszor el szoktunk menni, el is mentünk most is, de sajnos az örömből bánat lett.

Mi 65 éves nyugdíjasok vagyunk, és úgy tudjuk, hogy a nyugdíjszelvény felmutatásával bemehetünk egypár órára. Amikor odaértünk, akkor kaptuk a nagy meglepetést: közölték velünk, hogy menjünk a pénztárhoz fizetni, mivel mi falusiak vagyunk, nekünk nem jár az ingyenes belépőjegy. Kérdésünk az: miért vagyunk mi kiközösítve, talán azért, mert kicsi a nyugdíjunk? Ők erre azt felelték, nem ők csinálták a törvényt. Az én férjem is 42 évet dolgozott a városnak, miért vagyunk így lenézve? Remélem, aki ezt a határozatot hozta, el fogja olvasni ezt a pár sort, és talán kaphatok választ a miértekre.

Szabó Ferencné, Kisszántó0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .