Megölték és kirabolták a saját házában

Megölték és kirabolták a saját házában
Bihar megye – Az egyik falubeli bejelentésére szálltak ki november 29-én 10-11 óra körül az érszőllősi rendőrök C. A. házához. A 82 esztendős férfi már halott volt, hatalmas vértócsában feküdt a szobája közepén arccal a föld felé fordítva, eldeformálódva az ütésektől.

A nyomok, a beérkezett információk és a bevetett rendőrkutyák a helyi roma kolóniára vezették a nyomozókat, a 38 éves P. V. házához. Ügyészségi rendelet alapján P. V.-t őrizetbe vették, rablás céljából elkövetett gyilkossággal, rablással és magánlaksértéssel vádolják – tudatta Dorel Motiu ügyészségi szóvivő.

Szomszédai szerint az idős férfi rendelkezett némi pénzzel otthonában, valószínűleg ez volt a szörnyű tett mozgatórugója. „Jó szomszéd volt, soha nem okozott semmilyen problémát. Néha eljött a bárba, megivott egy-egy deci rumot, és ment a dolgára” – nyilatkozta a szemben lévő ABC-ben lévő bár elárusítója az elhunytról.0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter