Medence-alapi tornával a Női egészség megőrzéséért

Medence-alapi tornával a Női egészség megőrzéséért
A 20 éves múltra visszatekintő Kriston Intimtorna orvosi támogatást élvező módszer. Célja az emésztő-, kiválasztó-, és nemi szervek egészséges működésének megőrzése, gyengeség esetén az elvesztett erő visszaszerzése.

A torna különösen eredményesnek bizonyult vizeletvesztés rehabilitációjában, segítséget jelent aranyér esetén, várandóságban, szülésben, szülés utáni gáti rehabilitációban, a menstruációs és premenstruációs problémák illetve a menopauza kellemetlen tüneteinek enyhítésében, …de növeli a vitalitást, kreativitást, az életenergiát!
 
Könnyen elsajátítható!
Oktatási módszertana mindenki számára sikert jelent. Mindegy hány évesen, kismamaként, nagymamaként, szült nőként, műtöttként vagy megelőzési szándékkal, egyaránt elsajátítható. Egy tanfolyam nem csupán tornagyakorlatokat tartalmaz, a szöveti eltéréseken túl nemiségünk is sérülékeny. A tréning segít önvalónk teljesebb megélésében.
 
Mennyi időt, energiát kér a belső erő megszerzése, szerveink egészsége?
 
Egy 10-12 órás képzés keretében mindenki személyre szabott edzéstervet kap. Ez azt jelenti, hogy egy kérdőív válaszai alapján a tréner a tornához legideálisabb testhelyzetet és egyéni feladatsort állít össze, ami majd napi 8-10 perces otthoni munkát jelent.
Medencealapi torna pocaklakóval?
 
Igen. Akárhányadik hétben is jár a kismama, sohasem késő elsajátítani a gyakorlatokat. A torna hatására megerősödött medencealapi izmok, stabil tartású hüvely segítenek majd a méhnek a megnövekedett súly alátámasztásában. Irányíthatóvá válnak az izmok, hogy lélegzetvételtől függetlenül tudjon lazítani, ami különösen fontos a baba „kiengedésében”.
A karban tartott izmok elasztikusak: tónusosak ugyanakkor nyúlékonyak. Ezzel tud minden kismama hozzájárulni a saját gát-védelméhez. Számukra létezik két speciális gyakorlatsor a “gátvédő vajúdástehnika” és a “szülés utáni gátépítés” elemeivel. Ezen túl felsorakoztatjuk a méh, a végbél, a hólyag tartószalagjait védő szokásokat, amelyeket különösen a gyermekágyi időszakban fontos szem előtt tartani.

 
Gyors regeneráció
 
A torna fokozza a vérkeringést, a szövetek oxigén és tápanyagellátása is javul. Ez szülés előtt a méh vérellátottságának csodálatos, szülés után pedig elősegíti a gyorsabb gáti regenerációt. Az egyszer már begyakorolt mozdulatokat rögtön szülés után el lehet kezdeni. November 5 és 6-án Szatmáron a kismamák kedvezményesen vehetnek részt tréningen.
Október 13-án, szerda este 17.30-tól szeretettel várja Magdás Emese felnőttképzési szakember az érdeklődőket ingyenes ismertetőre „Az alhas szerveinek egészségéről”, kicsiket és nagyokat, hölgyeket és férfiakat egyaránt, a következő címre: Wolfenbüttel 36. A részletekről bővebben: www.intimtorna.ro.