„Stop Soros”

2021.11.16. 17:57

Varga Judit: a magyar bástya kitart

A magyar bástya kitart, „a jövőben is megvédjük Magyarország és Európa határait” – fogalmazott az igazságügyi miniszter kedden a közösségi oldalán, az Európai Unió Bíróságának döntésére reagálva.

Forrás: Facebook

Fotó: Varga Judit

Varga Judit azt írta:

döntött az Európai Unió Bírósága és helyt adott az Európai Bizottság keresetének, amelyet az az úgynevezett „Stop Soros” törvénycsomag egyes elemeivel kapcsolatban indított.

Az igazságügyi miniszter sajnálatosnak nevezte, hogy a bíróság nem vette figyelembe a magyar kormány szakmai érveit.

Hozzátette:

„mindannyian tudjuk, hogy a brüsszeli bürokrácia szemét valójában az szúrta, hogy bűncselekménynek minősítjük a jogellenes bevándorlás támogatását és elősegítését, mivel nem akarjuk, hogy külföldi NGO-k szervezzék illegális migránsok betelepítését Európába”.

Kiemelte: a bíróság ítéletével kimondta azt, amit „soha nem gondoltunk volna”, hogy Magyarországnak gyakorlatilag támogatnia kell az embercsempészetet.

„Mi lesz ezután? Megbüntetik a tagállamokat csupán azért, mert védik a kontinenst a tömeges bevándorlástól?” – tette fel a kérdést.

„Illúzióink már nincsenek, de egy dolog biztos: mi továbbra is meg fogjuk védeni Európát. Akár tetszik a brüsszeli buboréknak, akár nem!”

– fogalmazott Varga Judit.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában