Maros megyei RMDSZ-PSD együttműködés

Szövetséget kötött az RMDSZ és a Szociáldemokrata Párt Maros megyei szervezete, a következő 4 évben együttműködnek a Maros Megyei Tanácsban.

A szociáldemokraták támogatják az RMDSZ megyei tanácselnökjelöltjét, a megyei önkormányzati testület két alelnökét pedig a PSD tanácsosai köréből nevezik ki. Abban is egyetértettek, hogy a két fél szoros együttműködésben, közös erővel tenni fog Maros megye valós fejlődéséért, hogy minél több kormányzati és európai uniós támogatást hívjanak le. A megyei tanács elnöke és két alelnöke nyitottságot szavatol a tanácstestület és a polgármesterek számára, illetve folyamatos kapcsolatot ápol a megye polgáraival. Az együttműködés fő célja, hogy 2020-ra Románia egyik legfejlettebb régiója Maros megye legyen és mielőbb behozhassa más megyékkel szembeni lemaradását, melyet az elmúlt négy évben meg nem valósított projektek okoztak.

Brassai Zsombor, a Maros megyei RMDSZ elnöke,
Vasile Gliga, a Maros megyei PSD elnöke0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .