Mária–nap tiszteletére

Mária–nap tiszteletére
Szatmár megye — A Szatmári Máltai Segélyszervezet önkéntesei augusztus tizenkettedikén, az augusztus 15–én ünnepelt Mária–nap (Nagyboldogasszony) alkalmából élelmiszerből és tisztítószerből álló segélycsomagot osztottak a rászorulóknak.

A Szatmári Máltai Segélyszervezet önkéntesei augusztus 12–én délelőtt, az augusztus 15–én ünnepelt Mária–nap alkalmából élelmiszerből és tisztítószerből álló segélycsomagot osztottak a rászorulóknak. A civilszervezet nyilvántartásában szereplő 63 család 3 622,08 lej értékben kapott élelmiszert és tisztítószert, pelenkát 17 család vett át 265,75 lej értékben, és gazdát talált egy darab ágy is, a hozzávaló betéttel együtt, ennek értéke 300 lej.

Ezen kívül további 28 megélhetési gondokkal küszködő család 905,52 lej értékű adományt vehetett át, 7 család 221,75 lej értékben pelenkát is igényelt. Az élelmet és tisztítószereket a szatmári szervezet önkéntesei jutatták el a kedvezményezettekhez. Az akció támogatói a Csilla von Boeselager Alapítvány, Angela Bercean és a szatmári máltai önkéntesek csapata — tudtuk meg a szervezőktől.