Máramaros megye: egy patak partján elhagyott csecsemő édesanyját keresi a rendőrség

Máramaros megye: egy patak partján elhagyott csecsemő édesanyját keresi a rendőrség
A rendőrség keresi annak a csecsemőnek az édesanyját, akit Nagysomkút (Şomcuta Mare) városában egy patak partján hagytak el rögtön a szülést követően, nyilatkozta szerdán az AGERPRES hírügynökségnek Florina Meteş, a Máramaros megyei rendőr-főkapitányság szóvivője.

“A rendőrséget az 112-es egységes hívószámon értesítették arról, hogy Nagysomkút településen a patak partján egy zsákban találtak egy csecsemőt. Az újszülöttet biztonságos körülmények között szállították a nagybányai megyei kórházba. Ezzel párhuzamosan a rendőrség nyomozásba kezdett, hogy megtalálják a csecsemő édesanyját” – mondta Florina Meteş.

Dr. Ioana Cătană, a megyei mentőszolgálat vezetője azt nyilatkozta, egy alkalmazottjuk talált rá az újszülöttre. Az alkalmazottnak gyanús lett a zsák, mivel úgy tűnt, hogy akarattal hagyta valaki a patak partján.

Sorina Pintea, a nagybányai megyei sürgősségi kórház menedzsere elmondta, a gyermek nincsen életveszélyben.

Az ügyben értesítették a Máramaros megyei szociális és gyermekvédelmi igazgatóságot is.

www.agerpres.ro0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .