Már semmi sem szent: rokkantat raboltak ki Miskolcon

Elfogták a miskolci támadót
Elfogták a miskolci támadót - © Fotó: police.hu
Miskolc – Egy bottal közlekedő idős ember volt az áldozat Miskolcon.

Rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság K. Sándor 43 éves helyi lakossal szemben. A gyanúsított 2017. október 5-én 11 óra körül Miskolcon, a Baross Gábor úton feltartóztatott egy bottal közlekedő férfit, akitől erőszakkal elvett pár ezer forintot, majd elmenekült a helyszínről. A bejelentést követően a rendőrök két órán belül azonosították, elfogták, majd a rendőrkapitányságra előállították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit.

A Miskolci Rendőrkapitányság a bűnügyi őrizetbe vett gyanúsítottal szemben előterjesztést tett előzetes letartóztatására, amit a bíróság elrendelt. Az ügyben indított nyomozást a Miskolci Rendőrkapitányság a napokban lezárta és az iratokat vádemelési javaslattal megküldte az ügyészségnek.

ÉM

Miskolcon - A rendőrök két órán belül elfogták azt a férfit, aki kirabolt egy bottal közlekedő idős embert Miskolcon. Rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság K. Sándor 42 éves helyi lakossal szemben. A gyanúsított 2017. október ...