Már lehet jelentkezni az ifinapok sportrendezvényeire

Már lehet jelentkezni az ifinapok sportrendezvényeire
Szatmárnémeti – Már lehet jelentkezni a Magyar Ifjúsági Kezdeményezés által rendezett sportversenyekre, melyeket május 10. és 11–én, a 6. Magyar Ifjúsági Napok rendezvénysorozat keretében szerveznek.

Az ifjúsági tábor focipályáján kispályás labdarúgó–tornát rendeznek 10–én és 11–én. Erre tíz fős csapatok jelentkezését várják május 7–ig. A nevezési díj csapatonként 150 lej.

Május 10–én az RMDSZ pinceklubjában asztalitenisz és sakkversenyt rendeznek, 11–én pedig Streetball– (a Hám János Iskolaközpont udvarán) és Steel Darts– (a Back Door Pub–ban) bajnokságra kerül sor. Május 11–én Paintball–versenyt is fognak rendezni, a helyszínről később tájékoztatnak a szervezők.

A futball–tornán kívül valamennyi versenyre lehet jelentkezni még a verseny napján, a helyszínen is. Aki „időben” akar jelentkezni, az megteheti hétfőfől péntekig az RMDSZ szatmárnémeti székházában 9 és 16 óra között. Bővebb felvilágosítást a sportrendezvények főszervezője, dr. Magyar Lóránd adhat a 0745–253727–es telefonszámon.