Már edzenek a váradi kézilabdázók

Már edzenek a váradi kézilabdázók
A Nagyváradi D&C VSK férfi első osztályú kézilabdacsapat hétfőn délután megkezdte a felkészülést az új idényre. Mivel az Antonio Alexe Sportarénában folynak a felújítási munkálatok, az együttes a szentandrási sportcsarnokban végzi az alapozást a máramarosi edzőtáborozásig (július 15–27.).

A felkészülési műsor szerint augusztus 5–7. között Suceaván egy erős tornán vesznek részt a helyi Bucovina, a Nagybányai Minaur, a Medgidiai CSM, az újonc Kolozsvári Universitatea és a Bukaresti Dinamo társaságában. Augusztus 22–23-án Aradon vetélkednek a rangos nemzetközi seregszemlén egy osztrák, egy magyar és a helyi csapat ellen, míg a hónap végén Szatmárnémetibe látogatnak egy igen erős nemzetközi megmérettetésre.

A csapat keretéből távozott Dojcsinovics, Dubardjev, Sucurovic, akiknek szerződését nem hosszabbították meg, de leigazolták Jelert (Beszterce), Predát (Târgu Jiu), Surducant (Nagybánya), Vimant (Temesvári), Pătrut (Konstanca), Câmpant és Botişt (utóbbi kettő Segesvár), s próbajátékra hívtak két szerb és egy magyar kézilabdázót.