Málnaszedés Portugáliában

Illusztráció
Illusztráció
Az EURES Románia 600 munkahelyet ajánl szakképzett mezőgazdasági munkásoknak, akik szeretnének szezonális munkára jelentkezni Portugáliába, málnaszedésre.

Az állásadó követelményei között szerepel: fizikai erőnlét, munkabírás, büntetlen előélet, legalább az elemi osztályok elvégzése. Előnyben vannak azok, akiknek van tapasztalata a málnaszedésben vagy melegházi munkában. Egy másik feltétel, de nem kizáró ok, egy idegen nyelv ismerete: angol, spanyol vagy portugál. A válogatás helyét és idejét később közlik. A Bihar megyei érdekeltek keressék fel a Bihar Megyei Munkaerő-foglalkoztatási Ügynökség keretében dolgozó EURESS tanácsadót, Burdean Simonát az ügynökség székhelyén (Nagyvárad, Transilvaniei u. 2.) A személyi dossziékat ez év december 21-ig lehet leadni.0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter