Mălan megszavazza a Szent László híd elnevezést

Mălan megszavazza a Szent László híd elnevezést
Mircea Mălan, Nagyvárad alpolgármestere meg fogja szavazni a városban lévő közúti hidak hivatalos elnevezéséről szóló határozat-tervezetet, amelyet a városvezetés terjeszt a helyi tanács elé.

Az alpolgármester ezt keddi sajtótájékoztatóján jelentette ki arra a kérdésünkre válaszolva: mi lesz a városvezetés következő lépése azok után, hogy a Bihar Megyei Prefektúra keretében működő megyei névelbírálási bizottság nem hagyta jóvá azt, hogy Nagyvárad központi hídját hivatalosan Szent Lászlóról nevezzék el. Mălan kiemelte, hogy a bizottság véleményezése csak konzultatív jellegű, ami a várost nem kötelezi semmire. Azt is leszögezte, a városvezetés eredeti formájában fogja a tanács elé terjeszteni a határozat-tervezetet, vagyis azzal a javaslattal, hogy a központi híd Szent László nevét kapja meg. „Én nem tudom, hogy a helyi tanácsosok hogyan fognak szavazni, de azt elmondhatom, hogy én megszavazom majd a határozat-tervezetet” – fogalmazott Mălan.0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .