Majdnem mindenhol van fűtés

Majdnem mindenhol van fűtés
Van olyan zóna Váradon, ahol akadozik még a távfűtés, ám a legtöbb helyen hétfőn indították el, és keddre már rendben működnie is kell.

Szakaszosan indul Nagyváradon a távfűtés. Egyes helyeken már napok óta van, máshol csak most lesz. A szolgáltató hétfőn újabb információkat közölt lapunkkal. Eszerint befejezték a 18-án este keletkezett hiba elhárítását a 4-es főnyomócső Mihai Eminescu utca környéki szakaszán, és hétfőn reggel már ott is megindult a távhő.
Hétfő 13 órai keltezésű a legutóbbi statisztikájuk, amely szerint a hozzájuk tartozó, összesen 149 hőközpont (ezek Nagyváradon és Szentmártonban vannak) 98%-a esetében megindult a szolgáltatás. Műszaki gondok vannak viszont Várad-velencén három helyen (a 836, 856 és 1881 számú elosztóknál), de arra számítottak, hogy hétfői lapzártánk idejére ott is befejezik a hibaelhárítást. Ugyanakkor a 308, 309 és 316 számúak esetében – a Louis Pasteur utca környékén – még korszerűsítési munka zajlik, ezért ott egy ideig még nappal csak meleg víz lesz, fűtés nem, éjjel pedig fordítva. Jelzik: ha ezeken kívül máshol is gondot észlelnek, ellenőrizzék, hogy a lépcsőházak főnyomócsövein nyitva vannak-e a csapok. Bejelentéseket tenni és információt kérni a 0 800 070 800-as zöldszámon lehet.

Szeghalmi Örs

Címkék: ,